top of page
Zoeken

Energieberening technologie van Lasermack systeem

Wat is energieberekeningstechnologie? (ECT-energy caculation technology)

Op basis van computerchips en Android-software berekent ECT de cumulatieve laserenergie-output in realtime, om de operator een nauwkeurige cumulatieve energie te bieden als basis voor het beoordelen van het effectieve eindpunt van de behandeling.


Waarom hebben we energieberekeningstechnologie nodig tijdens laserontharing?

Met de ontwikkeling van SHR-technologie is een prominent probleem ontstaan, namelijk de beheersing van effectieve therapeutische energie. Zoals we allemaal weten, als de effectieve energie niet wordt bereikt in het behandelingsproces, zal het behandelingsdoel van permanente ontharing niet worden bereikt. Dit probleem bestond in het verleden niet omdat oudere lasertechnologie hoge energie gebruikte en ernaar streefde melanocyten in één puls te doden. In SHR-technologie gebruiken we een lage pulsenergie en hoge frequentie om het doel van geleidelijke verwarming te bereiken, wat het moeilijk maakt om het eindpunt van de behandeling te beoordelen, en in de praktijk slagen veel behandelingen er niet in om het doel van permanent haar verwijdering te bereiken. Als reactie op dit probleem heeft Lasermack energieberekeningstechnologie ontwikkeld, waarmee gebruikers de uitgangsenergie nauwkeurig kunnen weten en het doel van een effectieve behandeling kunnen bereiken.


Hoe werkt de energieberekeningstechnologie tijdens de behandeling?

Tijdens de behandeling zal de ingebouwde rekenmachine automatisch de energie-output van elke puls optellen en deze vervolgens op het scherm weergeven. Op deze manier kan de operator de totale verzamelde energie aflezen en de behandeling stoppen wanneer de totale hoeveelheid de energie bereikt die hij nodig heeft.


Scherm op het handvat

In de nieuwste Lasermack worden de totale energiegegevens op het scherm gesynchroniseerd met het scherm van de handvat, waardoor het voor de operator gemakkelijker is om te lezen en comfortabeler is tijdens de behandeling.video

laat zien hoe het machinescherm en het handstukscherm tegelijkertijd worden weergegeven.


361 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page