top of page
over ons maxelbeauty_edited.jpg

OVER MAXELBEAUTY

we help you succeed!

Waarom apparatuur van Maxelbeauty?

Uw bedrijf heeft stabiliteit nodig. Voorwaarde daarvoor is het werken met goedgekeurde, effectieve technologieën. Werken met apparatuur die zich in de praktijk bewezen heeft. Ontworpen door een innovatief team en geproduceerd in een ISO 13485-gecertificeerde producent voor medische apparatuur. Al onze producten voldoen aan deze beloften. Met Maxelbeauty heeft u die stabiele basis!

 

Tegenwoordig werken steeds meer salons en klinieken met Maxelbeauty. Omdat wij ons in het verleden hebben bewezen. Zij hebben vertrouwen in ons, in onze producten en in onze service. Apparatuur leveren is één, maar een langdurige samenwerking in stand houden is minstens zo belangrijk.

MISSIE VAN HET BEDRIJF

Onze missie is het aanbieden van esthetische apparatuur voor klinieken en salons met een zeer goede prijs/kwaliteitsverhouding, waardoor de klant een stabiele basis voor de toekomst krijgt.

BEDRIJFSCULTUUR

Wij zijn allemaal van mening dat -naast resultaat- ook respect, integriteit, deskundigheid en betrouwbaarheid de weg zijn voor ons én uw bedrijf. Alleen dan kunnen we een stabiele en langdurige relatie met elkaar opbouwen.

bottom of page