• Maxelbeauty

De meest populaire behandeling voor cellulitis en figuurcorrectie


Veel vrouwen krijgen vroeger of later te maken met cellulite op heupen, dijen, billen en buik. Dit komt omdat het huidweefsel bij vrouwen gevoelig is voor hormonale veranderingen die de vorming van vetophopingen en vetreserves stimuleren.

Factoren die een rol spelen bij het ontstaan van cellulite zijn : hormonale stoornissen, te weinig lichaamsbeweging, slechte doorbloeding, stress en verkeerde voeding. Cellulite gaat niet weg door alleen te sporten en/of gebruik te maken van de powerplate e.d. Dit werkt namelijk op het spierweefsel en niet op het onderliggende bindweefsel waar de cellulite zich bevindt. Ook een dieet is niet de oplossing voor de reductie van cellulite.

De V-SLIM werken op de huid en de onderliggende huidlagen; het bindweefsel, vetweefsel en het lymfesysteem, wordt toegepast. Door de behandeling wordt de bloedcirculatie in de huid verbeterd, verklevingen losser en de vetverdeling egaler

#cellulite

25 keer bekeken0 reacties
 • Prijs/kwaliteitverhouding

 • Nieuwste technologieën

 • 100% gegarandeerd resultaat

 • Dienst na verkoop

 • Snelle service

 • Basisopleiding bij aankoop machine

 • Meest competitieve aanbod in Benelux

Waarom kiezen voor Maxelbeauty?

MAXELBEAUTY BVBA

Houtmolenstraat 117

3900 Pelt

Belg

www.maxelbeauty.be
Tel: ﹢32 (0) 1138 1478
Email: info@maxelbeauty.be

Follow Us

 • Instagram
 • Facebook Social Icon
 • Vimeo
 • YouTube Social Icon

Fagg geregistreerde distributeur van medische hulpmiddelen