V-SLIM
BODY SHAPE
V%2520SLIM%2520web_edited_edited.jpg
 • FDA goedgekeurde technologie

 • Niet-chirurgische

 • Geen downtime

 • Veilig en effectief

Wat is V-SLIM?

De V-SLIM behandeling is een medische maar niet invasieve behandeling om cellulite glad te strijken, plaatselijke vetophopingen te verwijderen en de huid te verstevigen.

De V-SLIM maakt gebruik van de 4 technologies: infrarode lichtenergie(IR), radiofrequentie (RF), vacuüm en mechanische massage, en wordt ingezet voor het behandelen van vetophoping in de buikzone bij mannen en vrouwen en voor het bestrijden van cellulitis en vetophopingen bij vrouwenbillen.

De V-SLIM behandeling wetenschappelijk bewezen en gedocumenteerd. Het is de meest betrouwbare behandeling voor een ingrijpende figuurverbetering zonder snijden.

Indicaties van V-SLIM

Voor lichaam

 • Figuurverbetering

 • Cellulitis- reductie

 • lokale vetophopingen

 • Plaatselijk afslanken

 • Huidverslapping

 • Verminderen van spierpijnen

 • Voor/na behandeling bij liposuctie 

 

Voor gezicht

 

 • huidverstrakken

 • rimpel-verwijdering

 • Facelift

 • Ooglidcorrectie

De technologie

De drievoudige aanpak van de V-SLIM is uniek en zorgt voor een duidelijke reductie van cellulite en meetbare afname van de lichaamsomtrek.

 

De huid wordt hierbij behandeld met een combinatie van infrarood licht, bi-polaire radiofrequentie, vacuüm en mechanische massage. De synergie van deze componenten resulteert in een effectieve aanpak. Het infrarode licht zorgt voor een betere doorbloeding, verhoogt de huidelasticiteit en verwarmt het vetweefsel tot 5 mm diepte. De bipolaire radiofrequentie (RF) zorgt voor huidverstrakking, verhoogt de zuurstofopname en activeert de stofwisseling (vetafbraak) tot een diepte van 15 mm. De juiste temperatuur van de huid is hierbij van groot belang. Tijdens de behandeling wordt de temperatuur regelmatig gemeten met een speciale thermometer. Het vacuüm mobiliseert het weefsel en de ‘rollen’ zorgen voor een diepe massage die een verbeterde lymfedrainage op gang brengt en de afvoer van vet en afvalstoffen stimuleert.

Hoe werkt het?

RF: Door de polariteit van de electricodes van het weefsel van het organisme 1 miljoen keer in 1 seconde te veranderen, kan de 1Mhz bipolaire hoogfrequentie  het vetweefsel, dat zich bevindt tussen 0.5 en 1.5 cm onder het huidoppervlak, verwarmen om zo de verspreiding van het zuurstofmolecuul te stimuleren, wat de uitwisseling van celmateriaal kan stimuleren en het vetmetabolisme kan versnellen.

 

Infrarood: Door het vetweefsel onder te huid te verwarmen zonder de opperhuid (epidermis) te beschadigen, kan het 500-2000 nm infrarood licht de vetcel verkleinen en water en glycerine herverdelen.

 

Rolling: Door de bloedtoevoer van het vetweefsel te verhogen, kan de Rolling vacuüm-massage de vrijmaking van het enzym dat zorgt voor de versnelling van het vetmetabolisme stimuleren.

 

Door de indringing in de opperhuid (epidermis) en het rechtstreekse effect daarvan op het collageen-rijke huidweefsel, wat de beweging van watermoleculen in de huid stimuleert, kan de hoogfrequentie-golf in combinatie met de Rolling vacuüm-massage de bloedcirculatie verbeteren en de opname van zuurstof in het bloedgebied verhogen,  wat er voor zorgt dat het lymfestelsel  het afval verwijdert en fibrose cellulitis geneest.

Wat zijn de resultaten van V-SLIM?

drastische vermindering van de cellulitis

centimeterverlies

huidverstrakking

een betere bloedcirculatie

het verminderen van spierpijnen
 

Wetenschappelijke zekerheid

Maar weinig toestellen voor figuurverbetering zijn officieel en onafhankelijk getest of goedgekeurd. V-SLIM is het non-invasief toestel voor figuurverbetering met de meest onafhankelijke wetenschappelijke studies.

Specificaties

Display      a) Hoofdscherm: 8” TFT Chromatic Touch Screen

                   b) Scherm van het aanbrengtoestel 1: 2.4”

                   c) Scherm van het aanbrengtoestel 2: 1.9”

Vacuüm: pulsmodus        bsolute druk: 80 kpa – 10 kpa (60.8 cm Hg – 7.6 cm Hg)     Relatieve druk: 20 kpa – 90 kpa (15.2 cm HG – 68.4 cm Hg)

Laser bron: 940 nm diode laser

Behandelingshandvatten: 4

Grootte van de handvatten: 4*7 mm / 8*25 mm/ 30/50 mm / 40*60 mm

RF frequentie: 1MHz

Snelheid rollers: 0-36 rpm

Kracht laser: max 20 W

Modus veiligheidstest: real-time online

Dichtheid energie RF: max 60 J/cm3

Netto gewicht: 35 kg

Afmeting: 625 x 525 x 1070 mm

Netwerkspanning: AC 220-240V, 50-60 Hz