De meest populaire behandeling voor cellulitis en figuurcorrectie

December 8, 2016

Veel vrouwen krijgen vroeger of later te maken met cellulite op heupen, dijen, billen en buik. Dit komt omdat het huidweefsel bij vrouwen gevoelig is voor hormonale veranderingen die de vorming van vetophopingen en vetreserves stimuleren.     

Factoren die een rol spelen bij het ontstaan van cellulite zijn : hormonale stoornissen, te weinig lichaamsbeweging, slechte doorbloeding, stress en verkeerde voeding. Cellulite gaat niet weg door alleen te sporten en/of gebruik te maken van de powerplate e.d. Dit werkt namelijk op het spierweefsel en niet op het onderliggende bindweefsel waar de cellulite zich bevindt. Ook een dieet is niet de oplossing voor de reductie van cellulite.          

 

De V-SLIM werken op de huid en de onderliggende huidlagen; het bindweefsel, vetweefsel en het lymfesysteem, wordt toegepast. Door de behandeling wordt de bloedcirculatie in de huid verbeterd, verklevingen losser en de vetverdeling egaler

 

 

Please reload

Featured Posts

It was a big success! Maxelbeauty@Estetika 2017 Maart

March 18, 2017

1/4
Please reload

Recent Posts
Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic

MAXELBEAUTY BVBA

Follow Us

Houtmolenstraat 117

3900 Overpelt, Belg

www.maxelbeauty.be
Tel: ﹢32 (0) 1138 1478
Email: info@maxelbeauty.be

         maxelbeauty@gmail.com

  • Instagram
  • Facebook Social Icon
  • Google+ Social Icon
  • YouTube Social  Icon