EPIL-LUMA
Diodelaser ontharingssysteem
Hoe werkt het?

 • Meest innovatieve systeem op vlak van permanente ontharing

 • Klinisch bewezen resultaten

 • Vrijwel pijnloze ontharing

 • Veilig en huidvriendelijk

 • Geschikt voor alle huidtypes

 • Gans het jaar door toepasbaar

 • Eenvoudige bediening

808 diode laser ontharing gebeurt door de vernietiging van het haarfollikel, de thermische beschadiging veroorzaakt door de laser verhindert toekomstige haargroei uit het follikel. De zeer variable te kiezen pulsduur ( 30 tot 350 ms) van het 808 diode laser system kan thermische beschadiging in de stamcelllen van de haarmatrix veroorzaken en de vernietiging van het follikel verzekeren. Om de effecten van thermische beschadiging voor de omliggende huidcellen tot een minimum te beperken, wordt gebruik gemaakt van een efficient systeeem om de huid aft e koelen ( sapphire contact cooling tip) , de huid wordt voor, tijdens en na de ontharingsbehandeling afgekoeld. Hierdoor is 808 diode laser efficienter voor ontharing bij patienten met een donker huidtype.

Verschil met traditionele lasertoestellen ?

Contactkoeling + Lage fluence + Hoge pulsherhalingsfrequentie + In-beweging techniek  =  pijnloze ontharing bij alle huidtypes

 

In tegenstelling tot de traditionele high fluence diodelaser welke geassocieerd wordt met pijn, nevenwerkingen en het gevaar bij gebruik op een donkere huid, maakt de EPIL-LUMA  gebruik van het baanbrekende concept van een lage fluence, gecombineerd met een hoge pulsherhalingsfrequentie en de in-beweging techniek, waardoor patiënten van alle huidtypes, waaronder dus ook deze met een donkere tot gebruinde huid, op elk moment van het jaar, veilig kunnen onthaard worden.

Om thermische schade aan de omliggende huid te voorkomen tijdens de behandeling wordt de huid vooraf, tijdens en na de behandeling gekoeld bij middel van een saffieren contactkoelende laserkop. Hierdoor is ontharen met de EPIL-LUMA diodelaser vrijwel pijnloos voor de patiënt.

Waarom kiezen voor de EPIL-LUMA diode laser ?
 • meest doeltreffende ontharingssysteem op de markt

 • maximale klantentevredenheid door goede resultaten

 • snel terugverdienen van uw investering

 • snelle groei van uw zakencijfer

 • geen disposables vereist

Technologische voordelen van het EPIL-LUMA systeem
 • De EPIL-LUMA is krachtig

De EPIL-LUMA maakt gebruik van de krachtige CW Pulse-technologie welke een pulsherhalingsfrequentie van 10 pulsen per seconde mogelijk maakt en waarbij de energie gelijkmatig verdeeld wordt over de ganse laserpuls. De gelijkmatigheid van de energieafgifte leidt tot betere klinische resultaten, minder ongemakken en beschermt de opperhuid.

 • De EPIL-LUMA is veilig en pijnloos

Door de toepassing van het concept van de progressieve photothermolyse, met een snelle, opeenvolgende lage energie-afgifte, wordt het verbranden van de huid voorkomen. Met de saffieren contactkoelende laserkop wordt de epidermis daarenboven gekoeld tijdens de ganse behandeling. Hierdoor is ontharen met de EPIL-LUMA diodelaser vrijwel pijnloos voor de patiënt.

 

 • De EPIL-LUMA is comfortabel en doeltreffend

Door het in-beweging techniek stijgt de temperatuur geleidelijk ter hoogte van de haarfollikels. Door het voortdurend verplaatsen van de gekoelde laserkop tijdens de behandeling wordt de energie veilig, comfortabel en gelijkmatig afgeleverd waardoor geen plekken overgeslagen worden. Grote gebieden kunnen relatief snel behandeld worden.

Specificaties

Laser type:  Diode Laser

Golflengte : 810nm

Behandelingsgrootte: 10x12mm

Scherm: 10.4 inch touch screen

Koelsysteem: luchtkoeling+waterkoeling+ halfgeleider-koeling

Netto gewicht :35KG

Afmeting: 490X430X115

Netwerkspanning: AC 100-240V 50-60 HZ

 

Snelle beandeling

Energie: 5-10 J/CM2

Herhalingsfrequentie: 10HZ

Koeling: soppier contact koeling

Professionele behandeling

Energie: 5-120 J/CM2

Herhalingsfrequentie 1-10 (aanpasbaar)

Koeling: soppier contact koeling